Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"F.E. Contreras-Govea"'
Publikováno v:
Journal of dairy science. 102(1)
A meta-analysis was conducted to compare the effects of feeding dairy cows conventional sorghum silage (CSS) or conventional corn silage (CCS) compared with brown midrib sorghum silage (BMRSS) diets on dry matter intake (DMI), milk production, and mi
Autor:
Randy D. Shaver, F.E. Contreras-Govea, P.M. Crump, L.E. Armentano, D.K. Beede, Victor E. Cabrera, Michael J. VandeHaar
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 98:1336-1344
A survey was conducted in Wisconsin (WI) and Michigan (MI) to quantify the proportion of farms that use a single diet for all lactating cows and to better understand the reasons for current grouping strategies and the limitations to grouping for bett
Autor:
L. Kung, F.E. Contreras-Govea, Elisabet Nadeau, M.C. Santos, Richard E. Muck, Tim A. McAllister
Publikováno v:
Journal of dairy science. 101(5)
Additives have been available for enhancing silage preservation for decades. This review covers research studies published since 2000 that have investigated the efficacy of silage additives. The review has been divided into 6 categories of additives:
Autor:
L.E. Armentano, L. C. Hardie, Randy D. Shaver, F.E. Contreras-Govea, Michael J. VandeHaar, D.M. Spurlock, S.J. Bertics, Kent A. Weigel, C. Yao
Publikováno v:
Journal of dairy science. 98(4)
Prior to genomic selection on a trait, a reference population needs to be established to link marker genotypes with phenotypes. For costly and difficult-to-measure traits, international collaboration and sharing of data between disciplines may be nec
Alfalfa silages from 2 similar trials were analyzed for in vitro ruminal gas production. In both trials, there were 15 treatments: alfalfa treated at ensiling with 1 of 14 lactic acid bacterial inoculants or untreated alfalfa. First-cut (477 g of dry
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::24d50309f98cd1936b3284c063d2299e
http://hdl.handle.net/11452/28208
http://hdl.handle.net/11452/28208
Publikováno v:
Journal of dairy science. 90(11)
The effect of 14 microbial inoculants on the fermentation and nutritive value of alfalfa silages was studied under laboratory conditions. The first cut (477 g of dry matter/kg) and second cut (393 g of dry matter/kg) of a second-year alfalfa stand we
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.