Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"F.C.A. Ordorica"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 63:338-341
A continuous extrusion process to provide instant corn flour for tortillas was evaluated. Variables investigated included two types of mill (knives and hammer) with screens with two diameters (0.5 and 0.8 mm), two types of corn (hard endosperm or nor
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:1444-1448
Corn flour produced by extrusion was used to evaluate the effect of added maize pericarp (0 to 6%, w/ w) on the following parameters: water absorption capacity of dry extruded mass flour (DEMF); weight loss during cooking and dehydration rate (DR) in
Publikováno v:
Journal of Food Science. 64:120-124
Extruded instant corn flour (EICF) samples with hydrocolloids (gums), such as gum arabic, carboxymethylcellulose (CMC), guar and xanthan and with different concentrations of lime (0.1, 0.2 and 0.3% w/w) were prepared by extrusion. The gums were added
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
WISSEMAN, SARAH U.1 wisarc@illinois.edu
Publikováno v:
Illinois Archaeology: Journal of the Illinois Archaeology Survey. 2010, Vol. 22 Issue 2, p610-618. 9p.
Autor:
Arambula, V.G., Figueroa, J.D.C., Martínez-Bustos, F., Ordorica, F.C.A., González-Hernández, J.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Mar/Apr98, Vol. 63 Issue 2, p338, 4p, 5 Charts, 4 Graphs
Autor:
Butler, Michelle
Xanthan gum is a microbial heteropolysaccharide of high molecular weight produced through fermentation by bacteria of the genus Xanthomonas that have a wide range of applications in food and non-food industries due to their physical properties and rh