Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"F.C. Ekwu"'
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 6:194-197
2 Abstract: The effect of boiling, roasting and autoclaving on the levels of some antinutrient factors present in the seeds of vegetable cowpea (sesquipedalis) were studied. The reduction of trypsin inhibitor was found to be highest (100%) with autoc
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 8:171-177
Cassava (Manihot esculenta crantz) was processed into flour by fermentation, blanching, and drying. Portions of the tuber were naturally fermented for 2, 3, and 4 days, and each was oven dried at temperatures of 60, 80, and 90°C and then milled to o
Publikováno v:
Bioresource Technology. 69:87-90
Three traditional sun-drying surfaces, a wooden surface (WS), a corrugated iron sheet surface (CIS) and a cement surface (CS) were used to disinfect cowpea (Vigna ungiculata) seeds for 5 h in the sun. The values of foam capacity, fats and water absor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.