Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"F.C. Amaechina"'
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 8, Iss , Pp 239-247 (2021)
Simarouba glauca has been widely reported to be effective against a number of diseases and possesses medicinal benefits. Thus, the study was conducted to evaluate the toxic effect of aqueous leaf extract of Simarouba glauca (AESG) on relevant organs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f455567edab4fccb4f325ad11d485f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eki Omogbai, F.C. Amaechina
Publikováno v:
Nigerian Journal of Natural Products and Medicine. 17:61
The leaves of Phyllanthus amarus is used in Southern Nigeria to treat variety of diseases including epilepsy. The aqueous extract of the leaves of Phyllanthus amaru s was investigated for some central nervous system effects. Two animals models (maxim
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Canadian Journal of Physiology & Pharmacology. Sep2010, Vol. 88 Issue 9, p880-887. 7p. 5 Charts, 8 Graphs.
NUTRACEUTICALS FROM FRUIT AND VEGETABLE WASTE Nutraceuticals from Fruit and Vegetable Waste, the latest volume in the series, “Bioprocessing in Food Science,” is an essential reference on the valorization of fruit and vegetable waste and the stat