Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"F.C. Almeida"'
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 42, Iss , Pp 451- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/845e277097e342c4b1ebea20b6a0b666
Autor:
J.O. Rios, F.L.O. Lima, F.C. Almeida, P.C. Almeida, C.F. Amorim, F.S.R. Góes, L.N.L. Gomes, G.A.L. Oliveira
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 42, Iss , Pp 516- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/426506e90d7e466480265a8cceec0f8b
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 42, Iss , Pp 525- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22c1f9ec120c47dda027ec4f873476f3
Autor:
P.C. Almeida, F.C. Almeida, F.L.O. Lima, F.S. Reis-Góes, L.N.L. Gomes, C.F. Amorim, J.O. Rios
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 42, Iss , Pp 29- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a47cd7139454ae68fd5bcafd17ed75b
Autor:
C.F. Amorim, F.S.R. Góes, F.L.O. Lima, L.N.L. Gomes, F.C. Almeida, P.C. Almeida, J.O. Rios, B.R.S.D. Santos
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 42, Iss , Pp 536- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b6153880df04c989c37bca86b08057a
Autor:
F.L.O. Lima, L.N.L. Gomes, F.S.R. Góes, F.C. Almeida, C.F. Amorim, P.C. Almeida, J.O. Rios, E.S. Santos, G.A.L. Oliveira
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 42, Iss , Pp 531-532 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43f8eb5824d24def9d03b2cad2c18e9c
Autor:
F.S.R. Góes, F.L.O. Lima, C.F. Amorim, F.C. Almeida, P.C. Almeida, L.N.L. Gomes, J.O. Rios, B.R.S.D. Santos
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 42, Iss , Pp 542-543 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7a8e133e8ca48d18862723cef42286d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra A. Arbex, Luis Reis, Gisele F.C. Almeida, Abrão C. Merij, Marcos Massi, Antônio A. Couto
Publikováno v:
Engineering Failure Analysis. 150:107325
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
In the last years, the industrial application of natural surfactants of origin of fruits, vegetables, nuts and grains has increased due to its potential physicochemical properties (foaming, emulsification, solubilization, sweetener, bitterness) and b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29ab7c2b1501419d8c3d70bcf9ec6d51