Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"F.A. Ansah"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
Shelf life of fresh-cut salad is limited by deterioration of quality characteristics during storage. The objective of this study was to assess the potential of the use of non conventional nitrous oxide gas in maintaining the quality of fresh-cut ‘I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/386526858605424ea218ccb611d2080d
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :365-370
Autor:
Daniel Obeng-Ofori, Jacob P. Anankware, K. Afreh-Nuamah, A.O. Fatunbi, A.A. Adekunle, F.A. Ansah, A.S. Badu
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :695-702
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.