Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"F.-X. Pierre"'
Autor:
Natacha Rombaut, S. Deslis, F.-X. Pierre, Farid Chemat, A.S. Fabiano-Tixier, Antoine Bily, Magali Jacotet-Navarro
Publikováno v:
Green Chemistry
Green Chemistry, Royal Society of Chemistry, 2016, 18 (10), pp.3106-3115. ⟨10.1039/C5GC02542G⟩
Green Chemistry, Royal Society of Chemistry, 2016, 18 (10), pp.3106-3115. ⟨10.1039/C5GC02542G⟩
International audience; This study aims at total valorization of fruit and vegetable by-products, moving towards developing an original concept of a “dry” bio-refinery (DBR). Indeed, all valuable products were recovered from food byproducts witho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::421471f656e520a9063b8f875d891199
https://hal.inrae.fr/hal-02634786
https://hal.inrae.fr/hal-02634786
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.