Zobrazeno 1 - 10
of 7 088
pro vyhledávání: '"F. YAMASHITA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.C.F. Fidelis, A.R.G. Monteiro, M.R.S. Scapim, C.C.F. Monteiro, D.R. Morais, T. Claus, J.V. Visentainer, F. Yamashita
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 4, Pp 468-475 (2015)
Thermoplastic starch (TPS) films and poly(butylene adipate co-terephthalate) (PBAT) (60/40 m/m) containing TOCO-70 (tocopherol/soybean oil 70/30 m/m) and avocado peel extract (ExA) were produced using blown film extrusion. The formulations of the 5 f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e14b969192e4c5a8f34e10ad077c34c
Autor:
J. Fidelis, L. Marchi, D.R. Marques, M. Scapim, G. Madrona, C.C.F. Monteiro, F. Yamashita, A.R.G. Monteiro
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
Four samples of thermoplastic starch (STP) and poly (butylene adipate co-terephthalate) (PBAT) films added with the preservatives oregano essential oil (OEO) and potassium sorbate (PS), were prepared from the extrusion blow moulding technique in orde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/183674940a6346ea89117bd6e71e13d3
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
Biodegradable and active packaging comes against the industry wishes to offer innovative products and to help protect the environment, and avid consumers for food products with lower levels of additives, being thus healthier and safer. The objective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ee2dcc7ae2d47a0a301a5743c39bd01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.