Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"F. Wanjiru"'
Autor:
F.W. Nangole, S.O. Khainga, W.A. Okello, P. Ajujo, J.P. Ogallo, D. Jowi, A. Muoke, F. Wanjiru
Publikováno v:
JPRAS Open, Vol 27, Iss , Pp 17-22 (2021)
Hand replantation is a common surgical procedure worldwide. However, this practice is underdeveloped in many resource-constrained countries in part due to a lack of surgical microscopes. We present a patient successfully managed using loupe magnifica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e85e2e755d34e79bb34a050000ba4d7
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
Leafy vegetables are very highly perishable and must be utilized immediately after harvest. Their fast deterioration is attributed to various biological and environmental factors with temperature playing a central role. Evaporative cooling is a low-c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33315d4108014f0c919c6c511e2554bb
Cold chain management in horticultural crops value chains: options for smallholder farmers in Africa
Autor:
George N. Chemining’wa, L. Wasilwa, E. Karithi, Jane Ambuko, B. Hansen, Margaret Hutchinson, F. Wanjiru, E. Mwachoni, Willis Owino, N. Nenguwo
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :85-92
Maintenance of optimal low temperatures from the farm to the consumer (cold chain management) is critical to maintenance of the quality of perishable horticultural commodities and minimize deterioration after harvest. Postharvest losses in fruits and
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
Leafy vegetables are very highly perishable and must be utilized immediately after harvest. Their fast deterioration is attributed to various biological and environmental factors with temperature playing a central role. Evaporative cooling is a low-c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.