Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"F. Viton"'
Autor:
F. I. Aigbirhio, P. Allen, S. Andersson, M. Anton, D. Barron, A. J. Bloom, N. P. Botting, W. Brandau, L. Brichard, J. A. Brown, R. T. Brown, K. M. Cable, M. Caffrey, M. A. Carroll, D. J. Chaplin, V. Coissard, F. Cuyckens, O. Demmer, I. Dijkgraaf, A. M. Dyke, D. M. Gill, K. A. Hall, A. J. Hester, M. Hickey, S. Irvine, C. Janssen, W. J. Kerr, H. Kessler, L. P. Kingston, C. Landreau, K. W. M. Lawrie, G. Lloyd-Jones, H. Loaring, W. J. S. Lockley, L. J. Marshall, B. Mo, J. D. Moseley, V. L. Murrell, G. N. Nilsson, R. Oekonomopulos, K. G. Pinney, S. Pleasance, S. Raddatz, A. T. Rees, R. G. Reid, J. S. Renny, F. Robert, D. Rustidge, U. Schumacher, D. M. Schwaiger, S. Sharma, D. Soloviev, A. C. Spivey, M. Sriram, J. Thijssen, C.-C. Tseng, W. Verluyten, F. Viton, M. Vliegen, H. Weldon, H-J. Wester, D. J. Wilkinson, J. M. J. Williams, G. Williamson, C. L. Willis, R. Yan
Publikováno v:
Journal of Labelled Compounds and Radiopharmaceuticals. 52:208-222
Autor:
M.E. Barcos, N. Pineau, F. Viton, Yuzo Ninomiya, Nicolas Godinot, J. Le Coutre, Keiko Yasumatsu, Sami Damak, Mirko Ledda
Publikováno v:
Neuroscience. 250
There is mounting evidence that, in addition to texture and olfaction, taste plays a role in the detection of long chain fatty acids. Triglycerides, the main components of oils and dietary fat, are hydrolyzed in the mouth by a lingual lipase secreted
Publikováno v:
Synfacts. 2007:0631-0631
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiologia Medica, Vol 21, Iss 3 (2006)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85856fe0c10e4db1898d57ac95cca72a
Publikováno v:
Microbiologia Medica, Vol 20, Iss 3 (2005)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d3ba28a568841dd9e5895de1466c56e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.