Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"F. TRAVAGLIA"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2183 (2023)
According to the United Nations, approximately one-third of the food produced for human consumption is wasted. The actual linear “Take-Make-Dispose” model is nowadays obsolete and uneconomical for societies and the environment, while circular thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24f4dc07daa9409abdd547474f3a1099
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, p S227 (2009)
Muscat Blanc a Petits Grains grape (Vitis vinifera L.) is used for the production of Asti (or Asti Spumante) and Moscato d'Asti wines from Piedmont (Italian DOCG designation, D.M. 29-11-1993). The sweet floral aroma from Muscat grapes is a required s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b2a189c5a004b4d9146462ca5fce988
Autor:
M. Arlorio, J. D Coisson, F. Travaglia, M. Rinaldi, M. Locatelli, M. Gatti, A. Caligiani, A. Martelli
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S30-S30 (2009)
The roasting process allows complex chemical reactions in foods leading the formation of the Maillard-related compounds, which are of fundamental importance for colour and aroma development in hazelnuts (Corylus avellana L.). Colour is a charming cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4191e7b5b214b9fad22ab80cfec500b
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S346-S346 (2009)
The "film coating" is a process of depositing a thin layer edible transparent film of material onto a food, in order to provide a functional protective barrier covering its outer surface. The protective function of edible films and coating is to prev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23f03cd5dbe746c19391e0bc26abaaea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Contemporary Topics in Patient Safety-Volume 2
Contemporary Topics in Patient Safety-Volume 2 ISBN: 9781837681341
Contemporary Topics in Patient Safety-Volume 2 ISBN: 9781837681341
We explore a number of key relationships between patient safety and the health status of imprisoned people. This is a conceptual study drawing connections between a number of literatures including the field of patient safety, the work done on health
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d5886f5efe4695061729af31fda129e9
https://mts.intechopen.com/articles/show/title/patient-safety-and-people-who-are-incarcerated
https://mts.intechopen.com/articles/show/title/patient-safety-and-people-who-are-incarcerated
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.