Zobrazeno 1 - 10
of 1 426
pro vyhledávání: '"F. Shahidi"'
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 19, Iss 4, Pp 415-425 (2023)
Introduction Oxidation reactions and microorganisms’ activity are considered as the most important factors affecting the quality of food products. Recently, in the light of the inefficiency of some chemical preservatives against microorganisms and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c25bb6751f5f4fd3aff37b441d9a4689
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 4, Iss 3, Pp 584-593 (2012)
The long-term effects of different dietary lipid sources with varying ratios of omega-6/omega-3 (ω6/ω3) polyunsaturated fatty acids (PUFAs) on the bone marrow fatty acid profile, ex vivo prostaglandin E2 (PGE2) release in bone, and plasma biomarker
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb5457c821424041b6e577f4f4c20b63
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 12, Iss 43, Pp 373-381 (2008)
The aim of this study was to use Alpha-amylase termamyl 2-x for maltodextrin production from corn starch and evaluate its industrial uses. Based on the results obtained in laboratory, this process was accomplished in pilot plant scale. The process in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f4e9762534740adb50027aff29ec688
Autor:
A. H. Elahami Rad, F. Shahidi
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 8, Iss 1, Pp 171-181 (2004)
Bulk tomato paste is produced in concentrations higher than 35% (350 Brix scale) and its packaging is not hermetic. In recent years, the production of this product in our country has considerably increased. One of the most important problems in the t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/711dc10bcb28477189b3e5b413d8172a
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 20, Iss 6, Pp 209-214 (2002)
Phenolic compounds were extracted with 80% methanol from caryopses and embryos of rye (cv. Dańkowskie Złote and Amilo). In all extracts, reducing power, scavenging effect on DPPH radical, and antioxidant activity in a β-carotene-linoleate model sy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35e457254a7d40b0a7661307be6c684f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.