Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"F. Shafi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Rafiq, Zahid Shafiq, U. Ishaq, M.A. Baig, Ahmed Akrem, M.S. Akram, M. Nadeem, Zafar Iqbal, F. Shafi, Seema Mahmood
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 119:1035-1045
Aim This work was conducted to produce, purify and characterize biosurfactants from Aspergillus flavus AF612 isolated from citrus fruit. Methods and results Biosurfactant named ‘Uzmaq’ was isolated from A. flavus AF612. The chemical characterizat
Publikováno v:
Current Research in Nutrition and Food Science Journal. 3:54-73
Present study was conducted to investigate the effect of gamma irradiation on storage quality and post refrigeration shelf-life extension of cherry. Two commercial varieties of cherry fruit (Misri and Double) after harvest at commercial maturity were
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Europe PubMed Central
Carboxymethyl cellulose (CMC) coatings alone and in combination with gamma irradiation was tested for maintaining the storage quality, inhibiting fungal incidence and extending shelf-life of cherry fruit. Two commercial cherry varieties viz. Misri an