Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"F. Scholler"'
Publikováno v:
Physica B: Condensed Matter. 406:2931-2947
We investigated structures derived from α ‐ quartz ‐ and ZSM-5-crystallites in different orientations and combinations. Gaps are introduced into the configurations in order to produce surfaces. However, interfaces can be formed by coalescence of
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Scholler
Publikováno v:
Zeitschrift für Untersuchung der Nahrungs- und Genußmittel. 47:215-218
Autor:
J. M. Kolthoff, P. Funke, W. König, G. Jörgensen, H. Lowe, F. Scholler, W. Luckenbach, R. S. Craig, Hesse, H. Hurst, B. van der Burg, L. R. Ellison, R. Strohecker, M. Bouin, B. J. Holwerda, H. Jephcott, E. Vollhase, H. Jessen-Hansen, K. Scheringa, Fonzes-Diacon, S. H. Bertram, W. Wedemann, B. Pfyl, W. Samter, C. Baumann, L. Grünhut, A. R. Tankard, F. Reiss, H. D. Richmond, A. Schoonjans, A. Beythien, J. Grossfeld, H. Kluge, J. Mc Crae, Hanke, J. B. Platon, V. Gerber, Köhler, Ahmed Rustom, H. G. Bos, L. Chelle, C. J. Koning, F. Verhagen, Funke, Letourneur-Hugon, J. Tillmans, P. Borinski, P. Pannwitz, R. W. Sutton, H. B. Siegmund, Valin, E. Brouwer, L. Panchaud, J. Gerum, O. Rahn, P. Defrance, J. Großfeld, E. Pozzi-Escot, F. Türk, E. Hekma, T. Drost, J. Hortvet, Paula Honegger, J. Kuhlmann, A. Gronover, Chr Barthel, M. Weibull
Publikováno v:
Fresenius' Zeitschrift für analytische Chemie. 71:136-157
Autor:
F. Reiss, Fr. I. Herz, F. Scholler, F. Bolm, K. Vogt, S. Rothenfußer, W. Wedemann, E. Pozzi-Escot, A. O. Dahlberg, O. Kurz, O. Baumann, G. Gahrtz, J. Drost, G. Koestler, B. Burg, C. A. Koppejan, Wilhelm Müller, I. Bang, A. Bakke, D. W. Horn, F. Fillinger, Julius Freund
Publikováno v:
Zeitschrift für Analytische Chemie. 67:169-176
Autor:
F. Scholler
Publikováno v:
Zeitschrift für Untersuchung der Nahrungs- und Genußmittel. 44:348-351
n/a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Scholler
Publikováno v:
Zeitschrift für Untersuchung der Nahrungs- und Genußmittel. 38:285-287
n/a
Autor:
G, KAINZ, F, SCHOLLER
Publikováno v:
Hoppe-Seyler's Zeitschrift fur physiologische Chemie. 301(4-6)