Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"F. Sanusi"'
Publikováno v:
Ceylon Journal of Science, Vol 50, Iss 1, Pp 11-16 (2021)
Overnight food and water restriction protocols are common in animal research, however information about the haematological and biochemical changes due to food and water deprivation over longer periods can provide information about the stress experien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67a04a482fe542d7a5c691df1330d126
Publikováno v:
Ceylon Journal of Science, Vol 47, Iss 2, Pp 159-163 (2018)
In order to determine the lipid changes in male albino rats exposed to graded doses of lead as lead acetate for periods of 4, 8 and 12 weeks, a total of 60 male albino rats were divided into four groups as, A, B, C and D. Group A served as the contro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fcb7cb4f26a4d7bbda67ad5d9e3cf94
Publikováno v:
Assiut Veterinary Medical Journal. 67:202-208
ABATRACT Electrolytes are of great importance in cell metabolism because they are important cofactors or coenzymes needed for normal functioning of cells. The disturbances of these electrolytes result in changes of cell pH and acid base balance. In o
Publikováno v:
Ceylon Journal of Science, Vol 50, Iss 1, Pp 11-16 (2021)
Overnight food and water restriction protocols are common in animal research, however information about the haematological and biochemical changes due to food and water deprivation over longer periods can provide information about the stress experien
Publikováno v:
Arid-zone Journal of Basic & Applied Research. 1
This study examined the structural characteristics and antibacterial activities of silver nanoparticles synthesized from black seed. Aqueous and methanolic extracts of the black seeds were used to synthesize the silver nanoparticles (AgNPs). Synthesi
Publikováno v:
Journal of Advances in Biology & Biotechnology. 14:1-9
Production and Properties of Probioticic Soursop Juice Using Pediococcus pentosaceus LBF2 as Starter
Publikováno v:
International Journal of Biochemistry Research & Review. 17:1-10
Aims: Production of probiotic soursop juice and determination of properties of the juice samples for 3 weeks of storage at 4°C. Study Design: To determine the properties of soursop juice produced using Pediococcus pentosaceus LBF2 as starter culture
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.