Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"F. Santomassimo"'
Autor:
Marco Nuti, Alessandra Turrini, Cristiana Sbrana, Stefano Mocali, Silvia Landi, F. Santomassimo, Anna Benedetti, M. Marchionni, B. Pietrangeli, N. Miclaus, M. Castaldini, Manuela Giovannetti, Arturo Fabiani
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology
71 (2005): 6719–6729. doi:10.1128/AEM..71.11.6719-6729.2005
info:cnr-pdr/source/autori:Castaldini M., Turrini A., Sbrana C., Benedetti A., Marchionni M., Mocali S., Fabiani A.1, Landi S., Santomassimo F., Pietrangeli B., Nuti M.P., Miclaus N., Giovannetti M./titolo:Impact of Bt corn on rhizospheric and soil eubacterial communities and on beneficial mycorrhizal symbiosis in experimental microcosms./doi:10.1128%2FAEM..71.11.6719-6729.2005/rivista:Applied and environmental microbiology (Print)/anno:2005/pagina_da:6719/pagina_a:6729/intervallo_pagine:6719–6729/volume:71
71 (2005): 6719–6729. doi:10.1128/AEM..71.11.6719-6729.2005
info:cnr-pdr/source/autori:Castaldini M., Turrini A., Sbrana C., Benedetti A., Marchionni M., Mocali S., Fabiani A.1, Landi S., Santomassimo F., Pietrangeli B., Nuti M.P., Miclaus N., Giovannetti M./titolo:Impact of Bt corn on rhizospheric and soil eubacterial communities and on beneficial mycorrhizal symbiosis in experimental microcosms./doi:10.1128%2FAEM..71.11.6719-6729.2005/rivista:Applied and environmental microbiology (Print)/anno:2005/pagina_da:6719/pagina_a:6729/intervallo_pagine:6719–6729/volume:71
A polyphasic approach has been developed to gain knowledge of suitable key indicators for the evaluation of environmental impact of genetically modified Bt 11 and Bt 176 corn lines on soil ecosystems. We assessed the effects of Bt corn (which constit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dadfcf3e5c8e27d7b955296cdda3ae35
https://europepmc.org/articles/PMC1287690/
https://europepmc.org/articles/PMC1287690/
Publisher Summary This chapter reviews the studies on three soils, collected at different altitudes in the Genoa Valley in Trentino (Italy), to relate their degree of development to the eubacterial population structure. Organic chelating compounds ha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b799f4ef2265edeb6e275e5c723b1876
https://doi.org/10.1016/s0166-2481(02)80019-8
https://doi.org/10.1016/s0166-2481(02)80019-8
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.