Zobrazeno 1 - 10
of 2 672
pro vyhledávání: '"F. Sager"'
Publikováno v:
Literaturlinguistik – philologische Brückenschläge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::953ec1681c54de9e20876eaabe06b2ab
https://doi.org/10.3726/978-3-653-06000-3/10
https://doi.org/10.3726/978-3-653-06000-3/10
Publikováno v:
獨協大学ドイツ学研究 = Dokkyo Universität Germanistische Forschungsbeiträge. 47:45-52
Autor:
Thore F. Sager, Morelia Urlaub, Pauline Kaminski, Cord Papenberg, Galderic Lastras, Miquel Canals, Christian Berndt
Publikováno v:
Geochemistry, Geophysics, Geosystems, Vol 23, Iss 11, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Submarine landslides can destroy seafloor infrastructures and generate devastating tsunamis. In spite of decades of research into the functioning of submarine landslides there are still numerous open questions, in particular how different ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3fd20eb0a35469b8e45b8aed7e9aa1a
Autor:
Chun, Dorothy
Publikováno v:
The German Quarterly, 1992 Apr 01. 65(2), 218-219.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/406483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Multiphysics, Vol 13, Iss 1 (2019)
The formation of Faraday waves in a liquid inside a cylindrical vessel under the influence of vertical vibration is studied. The stability thresholds and its mode decomposition are obtained using a linear stability analysis. The stability model is va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47cd178e723d49da913999e89611fef9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 8 (2020)
This study investigated the extrusion-based 3D printability of heat-induced whey protein gels as protein rich food inks. In particular, the effects of ionic strength by the addition of NaCl (0–250 mM), protein content (10%, 15%, 20%), fat content (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d66886b6e4d4780abf3a0f0f27f18f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Submarine landslides can cause devastating tsunamis. The size of such tsunamis depends on water depth, acceleration, maximum velocity, and initial volume of the landslide. In the past, submarine landslide volume as the most important of these paramet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1186ded8f9838af3c0cce44f11ee5c93
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2309484/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2309484/v1