Zobrazeno 1 - 10
of 456
pro vyhledávání: '"F. Priego Capote"'
Autor:
P.F. Garrido, L.S. Castillo-Peinado, F. Priego-Capote, I. Barrio, Á. Piñeiro, M.J. Domínguez-Santalla, E. Rodríguez-Ruiz, R. Garcia-Fandino
Publikováno v:
Journal of Infection and Public Health, Vol 17, Iss 4, Pp 588-600 (2024)
Background: The ongoing issues with post-COVID conditions (PCC), where symptoms persist long after the initial infection, highlight the need for research into blood lipid changes in these patients. While most studies focus on the acute phase of COVID
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efa50b292608410da0e0a414255e02b0
Autor:
A. Castillo-Luna, F. Priego-Capote
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101398- (2024)
Since ancient times food has been preserved in vegetable oils for curation. Nevertheless, the transfer of bioactive compounds from these oils to curated foods has not been studied. This research has evaluated the phenolic enrichment of foods curated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/509ba098de084e8b83f66be12e8f0c05
Autor:
A. Peralbo-Molina, M. Calderón-Santiago, B. Jurado-Gámez, M. D. Luque de Castro, F. Priego-Capote
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 7, Iss 1, Pp 1-13 (2017)
Abstract Smoking is a crucial factor in respiratory diseases and lung inflammation, which are the reasons for high mortality worldwide. Despite the negative impact that tobacco consumption causes on health, few metabolomics studies have compared the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40e80756cc5042d68733ebb7dc61e035
Autor:
S. Tomé-Rodríguez, F. Barba-Palomeque, C.A. Ledesma-Escobar, H. Miho, C.M. Díez, F. Priego-Capote
Publikováno v:
Food Chemistry. 422:136175
Publikováno v:
Metabolomics 18, 59 (2022)
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Acylcarnitines (ACs) are metabolites involved in fatty acid β-oxidation and organic acid metabolism. Metabolic disorders associated to these two processes can be evaluated by determining the complete profile of ACs. In this research, we present an o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food chemistry. 395
The European Food Safety Authority highlights the beneficial effects of olive oil phenols, mainly, secoiridoids. Nevertheless, the metabolism of secoiridoids in humans has not been fully elucidated. This research evaluated the metabolism of secoirido