Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"F. Pirce"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 68, Iss 1, Pp e183-e183 (2017)
An oil model system was used to analyze the antioxidant activity of Chilean fruit extracts and to determine their odor sensory effect. Hydroalcoholic extracts from wild and 14-4 genotype murtilla (Ugni molinae Turcz.) fruit were assessed by the Respo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8616ec053fab4784be276df7b98b12c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernando Romero, F. Pirce, Thais Maria Ferreira de Souza Vieira, Erick Scheuermann, Severino Matias de Alencar, Thalita Riquelme Augusto-Obara
Publikováno v:
J Food Sci Technol
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
The effects of pretreatment with ultrasound and an osmotic solution combined with hot air convection drying on the total polyphenol content (TPC), antioxidant activity and microstructural of murtilla skin fruit were evaluated. The effects of ultrasou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::78d1e25c0a57ace4b1ead9f8896bc309
https://europepmc.org/articles/PMC7813906/
https://europepmc.org/articles/PMC7813906/
Autor:
Erick Scheuermann, Marta Helena Fillet Spoto, F. Pirce, Thais Maria Ferreira de Souza Vieira, Thalita Riquelme Augusto-Obara
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 68:183
An oil model system was used to analyze the antioxidant activity of Chilean fruit extracts and to determine their odor sensory effect. Hydroalcoholic extracts from wild and 14-4 genotype murtilla (Ugni molinae Turcz.) fruit were assessed by the Respo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.