Zobrazeno 1 - 10
of 1 841
pro vyhledávání: '"F. Picard"'
Autor:
A. Ozier-Lafontaine, C. Fourneaux, G. Durif, P. Arsenteva, C. Vallot, O. Gandrillon, S. Gonin-Giraud, B. Michel, F. Picard
Publikováno v:
Genome Biology, Vol 25, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Single-cell technologies offer insights into molecular feature distributions, but comparing them poses challenges. We propose a kernel-testing framework for non-linear cell-wise distribution comparison, analyzing gene expression and epigenom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e207c347a0b4085b0e247f809decc4d
Autor:
S. Legoupil, D. Bessis, F. Picard, S. Mallet, J. Mazereeuw, A. Phan, D. Dupin-Deguine, M. Kalamarides, Research Group of the French Society of Paediatric Dermatology, C. Chiaverini
Publikováno v:
Orphanet Journal of Rare Diseases, Vol 17, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
Abstract Background Neurofibromatosis type 2 (NF2) is characterized by bilateral vestibular schwannoma (VS) more often in adults but a severe paediatric form with multiple neurological tumours is also described. In this population, a early diagnosis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88983ea1badf442b93e6f2d385b044c9
Publikováno v:
Animal, Vol 6, Iss 2, Pp 245-253 (2012)
The objective of this study was to characterize the condensed tannins (CTs) in wrapped silage bales of sainfoin (Onobrychis viciifolia) and examine their potential action on in vivo and in situ digestive characteristics in sheep. Silage was made from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e8123687663494bba5f03e15be2d1f1
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 7, Pp 1002-1013 (2011)
Near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) of 924 fresh temperate forages were used to develop calibration models for chemical composition – crude ash (CA) and crude protein (CP) – organic matter digestibility (OMD) and voluntary intake (VI).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2743f4cd1074e71a1816ad82a6a5130
Autor:
G. Margue, E. Callede, S. Ricard, F. Picard, C. Dubernet, G. Robert, F. Bladou, J.C. Bernhard
Publikováno v:
Progrès en Urologie. 32:888-892
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:276-278
Publikováno v:
Journal de Chirurgie Viscérale. 158:564-568