Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"F. Pedonese"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 7, Pp 55-60 (2013)
In this study the results of surveillance activity on döner kebab retailed on the Lucca area are reported. Ten kebab shops were inspected by health officers and food samples, including raw kebab, cooked kebab and sandwiches with kebab, were submitte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7686a9ad00e340b2abebf64dc8f7c51f
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4, Pp 81-85 (2012)
To characterize Lardo di Colonnata IGP, 24 samples of lard, obtained from 3 producers of Consortium, have been analyzed during the 6 months of ripening, from raw material to finished product. The results of microbiological and physical-chemical analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6df7d7c0c5b2422c9cbad2b2c6ef1e02
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 149-153 (2011)
Biogenic amines (BAs) can be naturally present in several foods. They are mainly produced in large amounts by amino acid decarboxylases activity of bacteria. The BAs content has been associated to the quality of raw material and to fermentation or sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5ace86408934a7b933f5337a1b7ded3
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 7, Pp 30-35 (2010)
Authors show the results about the effectiveness verification of prevention measures adopted in raw milk directly selling at “E. Avanzi” Centre of Pisa University. The good hygienic practices applied during production, storage and selling phases
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0439694dcc1c4db2a3319971992017a8
Publikováno v:
Microbiologia Medica, Vol 19, Iss 2 (2004)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f371bc3e57f48458eb6f269c85f242a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.