Zobrazeno 1 - 10
of 858
pro vyhledávání: '"F. Pape"'
Publikováno v:
Procedia CIRP. 117:293-298
Autor:
J. Grajczak, C. Nowroth, T. Coors, J. Twiefel, J. Wallaschek, F. Saure, F. Pape, G. Poll, S. Nothdurft, J. Hermsdorf, S. Kaierle
Publikováno v:
Lasers in Manufacturing and Materials Processing. 9:469-480
Welding round bars of large diameters in a rotational laser beam welding process corresponds with weld pool bulging and the risk of weld defects. Power modulation is a promising approach for bulge reduction and for keyhole stabilisation to achieve su
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melanie A. Gunawardene, Benjamin N. Schaeffer, Mario Jularic, Christian Eickholt, Tilman Maurer, Ruken Ö. Akbulak, Max Flindt, Omar Anwar, Ulrich F. Pape, Sebastian Maasberg, Nele Gessler, Jens Hartmann, Stephan Willems
Publikováno v:
Journal of Cardiovascular Electrophysiology. 33:345-356
Publikováno v:
Tribology Letters. 71
Oil-in-water (O/W) emulsions are water-based lubricants and used as fire-resistant hydraulic fluids and metalworking fluids (MWFs) in industry. The (elasto-)hydrodynamic film-forming properties of O/W emulsions have been studied extensively in litera
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:708-709
Autor:
Karsten H. Weylandt, Mirjam Karber, Yanan Xiao, Ingrid W. Zhang, Sophie Pevny, Elisabeth Blüthner, Clemens von Schacky, Michael Rothe, Wolf H. Schunck, Ulrich F. Pape
Publikováno v:
JPEN. Journal of parenteral and enteral nutrition.
Long-term parenteral nutrition (PN) can lead to intestinal failure-associated liver disease (IFALD). Omega-3 polyunsaturated fatty acids (n-3 PUFA) eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) were shown to prevent IFALD. EPA- and DHA-d
Publikováno v:
Aktuelle Ernährungsmedizin.