Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"F. Nurkolis"'
Autor:
H.K. Permatasari, F. Nurkolis, W.B. Gunawan, D.A. Kumalawati, M.N. Handoko, D.N. Afifah, K. Nisah, S.A. Saptari, Y.N. A, N.R. Fitriani, R.S. Dewi, A.R.D.P. Sanjaya
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 2, Pp 105-111 (2022)
Background: One of the possible carcinogenic substances found in foods is Acrylamide (AA). This study aims to combine and innovate sea grapes (Caulerpa racemosa) extract with activated carbon into paper towels that can absorb AA levels in fried foods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/194516e325104f36b08f134c14c97d7f
Autor:
D.A. Kumalawati, F. Nurkolis, D.S. Wewengkang, H.K. Permatasari, H. Rotinsulu, N.A. Taslim, V. Joseph, M. Samtiya
Publikováno v:
Food Research. 6:323-329
Pineapple (Ananas comosus) is a tropical fruit that is numerous in Indonesia. This fruit can be processed into various processed food products. This author writes this article to find out the potential of pineapple as a food product that can be anti-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.