Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"F. Mongile"'
Autor:
E. Bonvini, A. Bonaldo, L. Mandrioli, R. Sirri, F. Dondi, C. Bianco, R. Fontanillas, F. Mongile, P.P. Gatta, L. Parma
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 5, Pp 923-930 (2018)
The aquaculture industry depends upon the development of sustainable protein sources to replace fishmeal (FM) in aquafeeds and the products derived from soybeans are some of the most studied plant feedstuffs. A key area of investigation for continuin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c7da5a98b6f418db48cbe222c00cde0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MONGILE, FULVIO, MANDRIOLI, LUCIANA, PIRINI, MAURIZIO, SIRRI, RUBINA, MAZZONI, MAURIZIO, ZACCARONI, ANNALISA, GATTA, PIER PAOLO, PARMA, LUCA, SARLI, GIUSEPPE, BONALDO, ALESSIO
Common sole, Solea solea, farming in Europe, although potentially very promising, is still a little reality owing to the poor performances of fish when fed fish meal (FM) based diets. Mussel meal (MM), characterized by high palatability and good nutr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::19399119a5dacda6568c791426473175
http://hdl.handle.net/11585/146340
http://hdl.handle.net/11585/146340
Autor:
MONGILE, FULVIO, BONALDO, ALESSIO, PARMA, LUCA, MARIANI, LORENZO, GATTA, PIER PAOLO, V. Amato, R. Fontanillas
Gilthead sea bream, Sparus aurata, reared in the Mediterranean Sea are submitted to high temperature during warm seasons and, being poikilotherms, their metabolism is greatly influenced. The aim of this work was to assess the most suitable dietary li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::78bae36daad4f97ea38431175e2bb16b
http://hdl.handle.net/11585/148883
http://hdl.handle.net/11585/148883
Autor:
BONALDO, ALESSIO, MANDRIOLI, LUCIANA, MONGILE, FULVIO, SIRRI, RUBINA, PIRINI, MAURIZIO, MAZZONI, MAURIZIO, ZACCARONI, ANNALISA, PARMA, LUCA, SARLI, GIUSEPPE, GATTA, PIER PAOLO, C. Bianco
Common sole Solea solea ongrowing is still a bottleneck for a competitive production of this species and conventional fishmeal (FM) - based diets are often unable to guarantee acceptable performance. The mussel meal (MM), characterized by high palata
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::377eacf8387fe469ace58cd10fc956f9
http://hdl.handle.net/11585/148882
http://hdl.handle.net/11585/148882