Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"F. Moerman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Moerman
Publikováno v:
Hygienic Design of Food Factories ISBN: 9780128226186
This chapter may assist manufacturers and constructors in the hygienic engineering of electrical and control equipment. An overview of existing legislation and standards with respect to the safe and hygienic application of electrical equipment is giv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::44541cd5a8777f46684f866b5457b60b
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822618-6.00041-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-822618-6.00041-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue medicale de Liege. 75(11)
Liver abscess is a rare condition. There are multiple etiologies and mortality linked to the infections or local complications is high. The rapid diagnosis and the implementation of an adequate and effective treatment are essential to allow healing w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue medicale de Liege. 73(3)
Lyme disease is a complex pathology due to an infection by a spirochaete from the genus Borrelia. This infection results from a tick bite lasting more than 24 hours. Signs and symptoms are numerous and are usually classified in three stages: early lo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Lorenzen, F. Moerman
In open food processing equipment, food products are continuously exposed to the environment during the manufacturing process. As a result, these food products may become contaminated with microorganisms present in the factory. Hence, any additional
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e0baa22cbcdacce641f83d255c2010c4
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-251-8.00006-0
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-251-8.00006-0
Autor:
F. Moerman
Food safety and quality problems caused by microbial, chemical, or physical contamination of foods tend to be expensive, particularly if these result in costly consumer recalls. Apart from traditional measures of food safety and quality control, pote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c41eada10f218530ae9f3d9f4a141846
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-251-8.00007-2
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-251-8.00007-2