Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"F. Malaspina"'
Autor:
F. Malaspina
We generalize the results by Eisenbud and Schreyer about Ulrich bundles over Veronese varieties to Segre-Veronese varieties. We discuss the range where we have natural cohomology and we construct multigraded resolutions and monads for Ulrich bundles
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d2120b74fa8ddf93467732cfd66f0986
https://hdl.handle.net/11583/2977572
https://hdl.handle.net/11583/2977572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water Science and Technology. 43:363-371
Research activities carried out at ENEA during the last few years allowed development of a Sequencing Batch Reactor (SBR) that is able to remove biologically organic waste, nitrogen and phosphorus and that showed to be particularly suited to obtain l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresource Technology. 55:131-139
ENEA (Italian Agency for New Technology for the Energy and for the Environment) research on the anaerobic treatment of raw cheese whey started in 1990 with the objective of developing a technology suitable for medium-size cheese factories that have g