Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"F. Lundby"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :211-216
Autor:
J. P. Wold, F. Lundby
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 16:190-194
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :585-590
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 2:87-94
The intention of the present work was to investigate the potential improvement of a multivariate extension to the existing measurements of fat in meat performed with bench-top NMR. State of the art in measuring fat in raw meat containing water is the
Publikováno v:
Poultry science. 78(7)
The effect of evaporative air chilling on quality of fresh chicken carcasses was compared with air chilling as reference method. Cooling efficiency and total heat loss were significantly higher for evaporative air chilling. The chilling method was of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.