Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"F. Jeney"'
Autor:
E. H. Ahmed, M. Lustberg, C. Hale, S. Sloan, C. Mao, X. Zhang, H. G. Ozer, S. Schlotter, F. Jeney, W. Chan, B. Harrington, C. Weigel, L. Alinari, C. Oakes, T. Abebe, G. K. Behbehani, P. Shindiapina, M. A. Caligiuri, R. A. Baiocchi
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 1129-1130 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec6fa6be911e4a47839b8ccdd80f374d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of gerontology and geriatrics. 17(2)
Aminoxidase activity of ceruloplasmin was measured in the serum of 120 people (between 45 and 102 years of age) using the p-phenylenediamine method. A negative linear age-correlation (-30% for the whole lifespan; P < 0.01) was established in this act
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of submicroscopic cytology. 19(3)
A consistent chondrogenesis takes place in micro high-density cultures of chick limb bud mesenchyme cells stage 22-24. The effect of an increased generation of OH(.) free radicals by Fenton reaction was tested in these cultures. Components of Fenton
Publikováno v:
Acta paediatrica Hungarica. 26(2)
Each milligram gluten protein isolated from bread contains 0.03-0.06 mumol calcium. On theoretical grounds we have concluded that this calcium quantity is bound to the free carboxyl groups not participating in peptide bonds of dicarbonic aminoacids,