Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"F. Hutteau"'
Autor:
Mohamed Mathlouthi, F. Hutteau
Publikováno v:
Food Chemistry. 64:77-82
Among chlorinated sugars, some are intensely sweet, some are bitter and others are tasteless. Although chlorination of sugars provokes an increase in lipophilicity, a certain hydrophilic/lipophilic balance is needed for sweeteners to be perceived. Tw
Autor:
F. Hutteau, Mohamed Mathlouthi
Publikováno v:
Food Chemistry. 63:199-206
Saliva, the first physiological secretion induced by ingestion of food or beverages, plays an extensive role in the oral cavity and in taste perception. The influence of salts and proteins (the major constituents of saliva) on physicochemical propert
Physicochemical and psychophysical characteristics of binary mixtures of bulk and intense sweeteners
Publikováno v:
Food Chemistry. 63:9-16
Correlating psychophysical characteristics with physicochemical properties of sweeteners is of relevance to the understanding of the origin of sweetener synergy, an essential parameter for the food manufacturer. Psychophysical evaluation was carried
Publikováno v:
Food Chemistry. 56:215-221
Solution properties (intrinsic viscosity, apparent specific volume, hydration number and surface tension) were determined for three nutritive sugars ( d -glucose, d -fructose and sucrose) and three polyols (xylitol, sorbitol and lactitol) in water an
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2001, 49 (8), pp.4039-4045. ⟨10.1021/jf010405i⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2001, 49 (8), pp.4039-4045. ⟨10.1021/jf010405i⟩
Solution properties of sapid molecules are informative on their type of hydration (hydrophobic or hydrophilic) and on the extent of the hydration layer. Physicochemical properties (intrinsic viscosity and apparent specific volume) and nuclear magneti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::119584fc4d9866ea552d2f7f5864e9fd
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03105242
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03105242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.