Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"F. Hernández-Rosas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Hernández-Rosas, J. M. Loeza-Corte, M.A. Lizardi-Jiménez, Colegio de Postgraduados, R. Hernández-Martínez, J.D. Castilla-Marroquín
Publikováno v:
Revista Mexicana de Ingeniería Química. 20:1-21
Exopolysaccharides (EPSs) are classified in two groups, homopolysaccharides (HoPs) and heteropolysaccharides (HePs), are produced by lactic acid bacteria (LAB) and used in a range of industrial applications including the medical and food industries.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Rojas-López, Colegio de Postgraduados, F. Hernández-Rosas, H. Debernardi-De la Vequia, J.D. Castilla-Marroquín, J.R. Hernández-Rosas, M. A. Ríos-Corripio, R. Hernández-Martínez
Publikováno v:
Revista Mexicana de Ingeniería Química. 19:177-185
The sugarcane agri-food industry boosts the Mexican economy in producing regions. Basing its relevance in sugar production yields. However, by-products are not widely exploited leaving an opportunity for diversification. In this study, three microorg
Autor:
F. Hernández-Rosas, T. A. Quiñones-Muñoz, M.A. Lizardi-Jiménez, R. Hernández-Martínez, J. Ricardo-Díaz
Publikováno v:
Chemical Papers. 73:2603-2610
Screening of the fungal strains, Aspergillus niger, Trichoderma harzianum, and Rhizopus microsporus var. chinensis for protease production was realised by monitoring the presence of clear zones on skimmed milk agar plates. Additionally, screening of
Autor:
Ernesto Favela-Torres, R. Hernández-Martínez, N. Lopez-Ramirez, M.A. Lizardi-Jiménez, Elizabeth del Carmen Varela-Santos, F. Hernández-Rosas, L A Figueroa-Torres
Publikováno v:
3 Biotech
In the present work, bioethanol was produced by sugar fermentation obtained from water hyacinth using a novelty hybrid method composed of steam explosion and enzymatic hydrolysis, using hydrolytic enzymes produced by solid-state fermentation and wate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.