Zobrazeno 1 - 10
of 312
pro vyhledávání: '"F. Guido"'
Design, fabrication and characterization of piezoelectric cantilever MEMS for underwater application
Publikováno v:
Micro and Nano Engineering, Vol 7, Iss , Pp - (2020)
This work shows a preliminary microfabrication route for a novel directional hydrophone based on a cross-shaped design of piezoelectric cantilevers. A thin layer of aluminum nitride (AlN) using Molybdenum (Mo) thin film as electrodes will be exploite
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/937910f64a9641af80a38fa2f95e6f54
Publikováno v:
Journal of Virus Eradication, Vol 5, Iss , Pp 17-18 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e66042225354456ac974d09acfc8c41
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 3, Pp 290-295 (2012)
This paper reports for the first time a discrimination study based on the antioxidant compounds, oxidative stability and volatile compounds of virgin olive oil samples obtained from fruits of the main Tunisian olive cultivar (Chemlali) using two meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49fe33ac276e49d4887a2001b759934e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fazia Braham, Luísa M. P. F. Amaral, Krzysztof Biernacki, Daniel O. Carvalho, Luis F. Guido, Júlia M. C. S. Magalhães, Farid Zaidi, Hiléia K. S. Souza, Maria P. Gonçalves
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 17; Pages: 2641
In this work, a qualitative study of the phenolic content of Moringa oleifera leaves (MO), extracted with deep eutectic solvents (DES) based on choline chloride (ChCl) with lactic acid (LA) or glycerol (GLY), was performed by high-resolution mass spe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::43d8fd3b39739a591a8d9e030a8f75aa
https://hdl.handle.net/1822/80705
https://hdl.handle.net/1822/80705
Autor:
Fazia, Braham, Luísa M P F, Amaral, Krzysztof, Biernacki, Daniel O, Carvalho, Luis F, Guido, Júlia M C S, Magalhães, Farid, Zaidi, Hiléia K S, Souza, Maria P, Gonçalves
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland). 11(17)
In this work, a qualitative study of the phenolic content of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luis F. Guido, Inês M. Ferreira
Publikováno v:
Fermentation. 9:464
Delaying flavour staling has been one of the greatest and most significant challenges for brewers. The choice of suitable raw materials, particularly malting barley, is the critical starting point to delay the risk of beer staling. Malting barley and