Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"F. Guevara-Lara"'
Autor:
M. E. Valverde-González, F. Guevara-Lara, Nicolás González-Cortés, Armando Carrillo-López, G Silos-Espino, Octavio Paredes-López
Publikováno v:
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology. 82:355-359
SummaryMaguey cv. ‘Manso’ (Agave salmiana ‘Gentry’) is the source of ‘aguamiel’ (honey water) for human consumption as a natural fortifying beverage, and of leaves for forage. Levels of iron and zinc in aguamiel are sufficient to satisfy
Autor:
M. Valdez Morales, M.L. Valderrama Chairez, O. Paredes Lopez, A. Carrillo Lopez, F. Guevara Lara, A. Cruz Hernandez
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :79-86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology. 48:726-729
Production of indole-3-acetic acid (IAA) by four strains of the maize pathogen Ustilago maydis was analyzed. The fungus induces gall formation on its host plant and IAA production by U. maydis may be required as a pathogenicity or virulence factor. T
Publikováno v:
Food Chemistry. 35:237-242
Two cultivars of Phaseolus vulgaris L., flor de mayo FM-RMC, showing resistance to common mosaic virus and to bean rust (Uromyces phaseoli), and FM-C, without such resistance, were used to study the synthesis of lectins during seed development as mea
Autor:
F. Guevara-Lara, L. G. Espinosa-Alonso, M. E. Valverde, A. Lygin, J. Widholm, O. Paredes-López
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841239739
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bd0d173578aeecd28f0180ba567c8722
https://doi.org/10.1021/bk-2007-0946.ch007
https://doi.org/10.1021/bk-2007-0946.ch007
Autor:
Michael H. Tunick, Elvira González de Mejia, Abraham Wall, Ana M. Calderón de la Barca, Patricia Rayas-Duarte, S. Corey Stone, Diana A. Freytez, Ana L. Romero-Baranzini, Steven J. Mulvaney, Salvador Lecona-Uribe, Guadalupe Loarca-Piña, Cynthia Arcila-Lozano, Keith R. Cadwallader, Theresa A. Gnadt, Lizzet Jasso, Brian G. McBurnett, Alfredo A. Chavira, A. Christina López, Jacklin Mosso, Susan M. Collins, F. Guevara-Lara, L. G. Espinosa-Alonso, M. E. Valverde, A. Lygin, J. Widholm, O. Paredes-López, H. S. Guzmán-Maldonado, J. Acosta-Gallegos, A. Álvarez-Muñoz, S. García-Delgado, Ana Paulina Barba de la Rosa, Cecilia Silva-Sánchez, Suzanne C. Johnson, Amanda M. B. Newell, Sonia Chandra, Elvira Gonzalez de Mejia, Patricio R. Lozano, Belinda Vallejo-Córdoba, Aarón F. González-Córdova, Javier Arrizón, José Javier Arizaga, Rosa Elia Hernandez, Mirna Estarrón, Anne Gschaedler, Sanja Eri, Neil C. Da Costa, Laurence Trinnaman
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Dec2003, Vol. 58 Issue 4, p317-326, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.