Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"F. Gorreta"'
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 35:458-465
Fish oils (FO) and their ethyl ester derivatives (EE) are proposed as rich sources of n -3 polyunsaturated fatty acids (PUFA), in view of their nutritional and therapeutic effects. However, they have drawbacks due to their high degree of susceptibili
Autor:
S. Costa, F. Gorreta, M. Enrietto, A. Bittoto, W. Mahoney, S. Patanè, A. Estampes, G. Stefanuto, C. Olivo
Publikováno v:
Journal of Clinical Virology. 82:S38
Autor:
S. Patanè, C. Bittoto, M. Enrietto, F. Gorreta, W. Mahoney, S. Costa, A. Estampes, G. Stefanuto, C. Olivo
Publikováno v:
Journal of Clinical Virology. 82:S40
Autor:
A. Estampes, S. Patanè, N. Scarr, W. Mahoney, S. Costa, G. Stefanuto, C. Olivo, F. Gorreta, C. Bittoto, M. Enrietto
Publikováno v:
Journal of Clinical Virology. 82:S39
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.