Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"F. Gladkiy"'
Autor:
K., Havriushenko1 katealefarova@gmail.com, F., Gladkiy2 gladky2009@gmail.com
Publikováno v:
Technology Audit & Production Reserves. 11/12/2020, Vol. 6 Issue 3(56), p36-40. 5p.
Autor:
M., Labeiko1 (AUTHOR) labejkomarina@gmail.com, F., Gladkiy2 (AUTHOR) gladky2009@gmail.com, S., Bochkarev3 (AUTHOR) bochkarev.s.v@gmail.com, V., Mazaeva4 (AUTHOR) vika1988977@gmail.com, Е., Litvinenko5 (AUTHOR) elena.litvinenko14@gmail.com, T., Ovsiannikova6 (AUTHOR) TatianaOvsannikova@gmail.com, S., Zhyrnova6 (AUTHOR) svitlanazirnova@gmail.com, N., Sytnik7 (AUTHOR) ntlsytnik@gmail.com
Publikováno v:
Technology Audit & Production Reserves. 2020, Vol. 1 Issue 3(51), p38-43. 6p.
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 26:189-196
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 26:176-186
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 29 No. 2 (2021): Journal of Chemistry and Technologies; 301-311
Journal of Chemistry and Technologies; Том 29 № 2 (2021): Journal of Chemistry and Technologies; 301-311
Journal of Chemistry and Technologies; Том 29 № 2 (2021): Journal of Chemistry and Technologies; 301-311
The stage of degumming of vegetable oils is carried out in order to extract polar lipids – phospholipids. The efficiency of this stage depends not only on the low final content of phospholipids in the refined oil, but also on the safety of the used
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.