Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"F. Gibouin"'
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 9, Iss C, Pp 453-459 (2016)
In the dataset presented in this article, 36 sludge samples were characterized. Rheological parameters were determined and near infrared spectroscopy measurements were realized. In order to assess the potential of near infrared spectroscopy to predic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55aa2be1c60a40cdbb284002b27b69b4
Publikováno v:
Food and Function, 13(6), 3198-3205
Food and Function 13 (2022) 6
Food and Function 13 (2022) 6
Artificial boluses were prepared from sponge cake by grinding the food to a given particle size and hydrating with artificial saliva. The shear viscosity of the artificial food bolus was then measured by capillary rheometry, and its variations with s
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2022, 122, pp.107096. ⟨10.1016/j.foodhyd.2021.107096⟩
Food Hydrocolloids 122 (2022)
Food Hydrocolloids, 122
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2022, 122, pp.107096. ⟨10.1016/j.foodhyd.2021.107096⟩
Food Hydrocolloids 122 (2022)
Food Hydrocolloids, 122
International audience; The properties of artificial food bolus are studied by dynamic oscillatory and capillary rheometry as functions of bolus water content (WC), in the usual range of saliva hydration, for four cereal products: sponge cake, extrud
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b1c62a0200912cd7012f32ce470bed2b
https://hal.inrae.fr/hal-03351218
https://hal.inrae.fr/hal-03351218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Experiments in Fluids. 55
To study the behavior of thixotropic yield stress fluids, information at the local scale is required in order to determine precisely the yield point value, and the shear rate and stresses can be obtained all over the flow. This study focuses on the f
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 6, p 12002 (2010)
The present paper adresses the problem of combined three-dimensionnal measurements of shape and velocity of moving free surfaces. A measurement method based on the cross-correlation of image pairs obtained from a calibrated stereoscopic vision system
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.