Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"F. Ghilardelli"'
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss , Pp 101280- (2024)
Ruminants are often considered less susceptible to mycotoxins than monogastrics, owing to rumen microflora converting mycotoxins to less toxic compounds or several compounds present in the rumen-reticulum compartment, being able to bind the mycotoxin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a3a6f83e1784e5798f7143e432466e0
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 21, Iss 1, Pp 228-243 (2022)
Sixty-six dairy farms (as average, 167.0 ± 106.5 milking cows and milk yield of 31.4 ± 5.1) were visited to identify different nutritional approaches adopted in dairy cows diet formulation. Forage, TMR, faecal, and milk samples from lactating herds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8548266ef8b64d67bb7f4d3c628150e0
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8650-8663 (2022)
ABSTRACT: The purpose of this study was to evaluate the effect of 6 different feeding systems (based on corn silage as the main ingredient) on the chemical composition of milk and to highlight the potential of untargeted metabolomics to find discrimi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0f1a48da3954a40a8e192265d17f7f2
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 3, Iss 1, Pp 19-25 (2022)
Volatile fatty acids (VFA) and methane (CH4) are the major products of rumen fermentation. The VFA are considered an energy source for the animal and rumen microbiota, and CH4 (which is released by eructation) is considered an energy loss. Quantifica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28fb315263eb419d95f7e0b4abeecc1f
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 2, Iss 5, Pp 243-247 (2021)
Little is known about the effects of Fusarium mycotoxins on the fermentation potential of rumen fluid sampled from lactating dairy cows ingesting diets contaminated at regular levels of these mycotoxins (i.e., contamination levels that can normally b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16c68595a7b243a19179c2a7465f1a1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.