Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"F. Ghanati"'
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 62, Iss 3, Pp 595-599 (2018)
Sucrose is a dominant sugar transported to the sink organs of a plant where it is metabolized to other compounds or stored. Here, the importance of sucrose metabolism in a drought-tolerant wheat cultivar was compared to a drought-sensitive one. The 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86da3540fde745308b4e72f97f177026
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 5, Iss 16, Pp 109-121 (2015)
In order to investigate the effect of Hexaconazole (HEX) on quantitative and qualitative characteristics of two soybean (Glycine max L.) cultivars under water deficit stress, an experiment was conducted in the Faculty of Agriculture of Tarbiat Modare
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4243401ef71d46baa9872b8c83d16360
Publikováno v:
International Journal of Environmental Science and Technology. 19:10985-10998
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F Ghanati,, Elham Nayyeri Torshizi
Publikováno v:
فیزیولوژی محیطی گیاهی, Vol 4, Iss 15, Pp 18-26 (2009)
In this paper, the effect of NaCl on the activity of soluble (SPO) and wall bound peroxidases (IPO, CPO) as well as the level of lipid peroxidation in roots of two cultivars of wheat (Triticum aestivum L.) were studied. Two wheat cultivars, Mahooti a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b31c19c231c94f32910c94196e3830f7
Autor:
F Ghanati,, E Nayyeri Torshizi,
Publikováno v:
فیزیولوژی محیطی گیاهی, Vol 3, Iss 11, Pp 14-23 (2008)
In this article the effects of salt stress on the activity of antioxidative anzymes and lipid peroxidation were studied in shoots and roots of two cultivars of wheat. The cultivar Mahooti and Alamoot were selected as salt-tolerant and salt-sensitive,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa1d74329c8849f49a35d8a768f3c8e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.