Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"F. GHOLIZADEH"'
Autor:
F. GHOLIZADEH, É. DARKÓ, K. BENCZÚR, K.Á. HAMOW, M. DERNOVICS, K. NAGY, T. JANDA, M.R. RADY, G. GOHARI, M. PÁL, V.N. LE, G. SZALAI
Publikováno v:
Photosynthetica, Vol 61, Iss SPECIAL ISSUE 2023-2, Pp 451-460 (2023)
Common periwinkle (Catharanthus roseus L.) is an important medicinal plant used by the pharmaceutical industry. The present work aimed to determine the effect of low light intensity on the primary and secondary metabolic processes, using various phot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98e6aeab410b47fdbaa087ea84860652
Autor:
E. Behboudi, V. Hamidi, F. Gholizadeh, E.M. Grala, Y. Ghelmani, M. Nakhaie, J. Charostad, A. Astani
Publikováno v:
New Microbes and New Infections, Vol 44, Iss , Pp 100934- (2021)
Blood group antigens are one of the most important antigens in humans that have an impact on susceptibility to disease and may be used as a prognosis factor in different diseases such as COVID-19. The study aimed to investigate the relationship betwe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd09efd034ee45c9866442dbafb99fcd
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 9, Iss 1, Pp 79-92 (2019)
One of the most important characteristics of fruit crops is susceptibility to decay and quality reduction during storage life. Crops with higher antioxidant capacity are tolerant to stress and have greater nutritional quality and storage life. Hence,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2af8e3fd590492c91488403f3a8b6c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 9, Iss 1, Pp 79-92 (2019)
One of the most important characteristics of fruit crops is susceptibility to decay and quality reduction during storage life. Crops with higher antioxidant capacity are tolerant to stress and have greater nutritional quality and storage life. Hence,