Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"F. Fernández-López"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Domínguez Comesaña, M.A. Caínzos Fernández, L. Lesquereux Martínez, P. Parada González, M.N. Blanco Freire, F.J. González Rodríguez, F. Fernández López
Publikováno v:
Medicine - Programa de Formación Médica Continuada Acreditado. 13:523-540
Resumen El termino abdomen agudo engloba una serie de cuadros clinicos que tienen en comun el dolor abdominal intenso, a menudo de aparicion subita, la alteracion del transito intestinal y la afectacion del estado general, y que suelen requerir cirug
Autor:
Noraika Domínguez Pacheco, Mariela Mosquera Escobar, Berta Abreu Carrete, Beatriz F Fernández López
Publikováno v:
Revista de Ciencias Médicas de Pinar del Río, Vol 11, Iss 2, Pp 306-314 (2007)
La universidad, como institución social es la encargada de formar los recursos humanos para el desarrollo de la sociedad, refleja sus valores y responde a sus intereses, acorde con el momento histórico y el contexto socio cultural. Se realizó una
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84a1e5b59ad048d194f978e7af3f59e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Estrella Sayas-Barberá, José Ángel Pérez-Álvarez, Esther Sendra, Manuel Viuda-Martos, F. Fernández-López
Publikováno v:
Food Control. 27:343-350
Combined use of Lactobacillus casei CECT 475 and orange fiber for the production of Spanish non-fermented dry-cured sausage (Longaniza de Pascua) was studied. Quality and safety characteristics of four “Longaniza de Pascua” types (control, 1% fib
Autor:
J. Quesada, Manuel Viuda-Martos, Elena Sánchez-Zapata, F. Fernández-López, Estrella Sayas-Barberá, José Ángel Pérez-Álvarez, Esther Sendra
Publikováno v:
Meat Science. 88:740-749
Chitosan of high and low molecular weights was added at 0%, 0.25%, 0.5% and 1% concentrations to a burger model system. Burgers were evaluated by physicochemical analysis, cooking characteristic and storage stability. The antioxidant activity of chit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. García‐Iglesias, F. Fernández-López, R. Conde‐Freire, J. L. Puente-Domínguez, Carmen Cadarso-Suárez, J. Potel-Lesquereux
Publikováno v:
The European Journal of Surgery. 167:375-381
Objective: To find out if nuclear morphometry is a useful indicator of prognosis in patients with familial adenomatous polyposis (FAP) before and after treatment with sulindac. Design: Open study. Setting: Teaching hospital, Spain. Subjects: 29 patie
Autor:
J. L. Puente-Domínguez, J. Potel-Lesquereux, F. Fernández-López, Carmen Cadarso-Suárez, J. P. Paredes-Cotoré, J. Forteza-Vila
Publikováno v:
Diseases of the Colon & Rectum. 42:386-392
PURPOSE: In many types of cancer, certain morphometric characteristic of tumor cells correlate with patient survival. Our observations suggested that the survival of patients with colorectal carcinomas is negatively correlated with tumor-cell nucleus