Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"F. Fahrullah"'
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 47, Iss 4 (2024)
The use of whey-chia seed edible films can help reduce environmental pollution while preserving the quality of food products. Films were produced using varying ratios of whey to chia seed (v/w) (whey-chia seed ratio of 1:0.5 (W1), 1:0.75 (W2), and 1:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ad42fad23e2439499bd6393d4faca23
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 4, Pp 226-233 (2022)
Background: Edible film is a food packaging that can be eaten directly and have protection function of outside contamination. The purpose of this research is to know how about the effect of using a glycerol plasticizer to film whey-konjac edible film
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efad7fcdfece4c38a4213935b5e12ea3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.