Zobrazeno 1 - 10
of 203
pro vyhledávání: '"F. ENJALBERT"'
Autor:
E. Manzocchi, A. Ferlay, Y. Farizon, F. Enjalbert, M. Bouchon, K. Giller, M. Kreuzer, J. Berard, B. Martin, M. Coppa
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 12, Pp 100674- (2022)
Compared with maize silage- and concentrate-based diets, herbage-based diets were repeatedly shown to favourably influence the milk fatty acid (FA) profile. However, it is unclear how the herbage feeding mode (grazing vs indoor green-feeding) and con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9169b21cc26410c879cc9c032b4233a
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 1, Pp 183-188 (2018)
Heating oil and oilseeds results in oxidation products that affect ruminal biohydrogenation of polyunsaturated fatty acids, altering milk fatty acids profile, and could be transferred to milk. An experiment was conducted to investigate the effects of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61823bc69b9d45da88ca431eeb6398c0
Publikováno v:
Animal, Vol 6, Iss 3, Pp 459-467 (2012)
On the basis of the isomer-specific effects of trans fatty acids (FA) on human health, and the detrimental effect of t10,c12-conjugated linoleic acid (CLA) on cows’ milk fat production, there is a need to identify factors that affect the shift from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a87cb477b1464c89b4afec86672b769c
Publikováno v:
Animal, Vol 1, Iss 6, Pp 835-843 (2007)
Thirty lactating dairy cows were used in a 3 × 3 Latin-square design to investigate the effects of a raw or extruded blend of linseed and wheat bran (70:30) on plasma and milk fatty-acids (FA). Linseed diets, containing 16.6% linseed blend on a dry-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c64af14cbffc4b368f9f381d1f4f723f
Autor:
R. MICHELLAND, S. COMBES, V. MONTEILS, C. BAYOURTHE, L. CAUQUIL, F. ENJALBERT, C. JULIEN, M. KIMSÉ, A. TROEGELER-MEYNADIER, A. ZENED, t. GIDENNE, L. FORTUN-LAMOTHE
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 25, Iss 5 (2012)
Dans cette revue nous avons synthétisé les données obtenues dans notre équipe et celles de la bibliographie afin de contribuer à une meilleure connaissance de l’écologie des communautés bactériennes et archées des fermenteurs digestifs des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79017e8704a04dedbfa0449f151b9d4b
Autor:
Musati, M., Coppa, M., Delbès, Céline, Verdier-Metz, Isabelle, Popova, Milka, Niderkorn, Vincent, Bouchon, Matthieu, Farizon, Yves, F., Enjalbert, M, Renna, C, Lussiana, Natalello, Antonino, Martin, Bruno, Ferlay, Anne
Publikováno v:
26. Rencontres autour des Recherches sur les Ruminants (3R 2022)
26. Rencontres autour des Recherches sur les Ruminants (3R 2022), INRAE; Institut de l'Elevage, Dec 2022, Paris, France. pp.75-79
26. Rencontres autour des Recherches sur les Ruminants (3R 2022), INRAE; Institut de l'Elevage, Dec 2022, Paris, France. pp.75-79
Séance : Alimentation; International audience; To study the interactions between the plant biodiversity of pastures, ruminants, their microbiota and their products, an in vivo and in vitro experiment was carried out in the spring 2018. After a 5-wee
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2885::8631ed75f3ec82277e4973eefebe3152
https://hal.inrae.fr/hal-03897921/document
https://hal.inrae.fr/hal-03897921/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 285:115240
Autor:
F. Enjalbert, M. Caley, B. Fell, Mary A. Morse, Edel A. O'Toole, David P. Kelsell, P. Dewan, Anton J. Enright
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 138:S112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.