Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"F. Dajnowiec"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dorota Ogrodowska, F. Dajnowiec, P. Banaszczyk, Małgorzata Tańska, Annelie Damerau, Kaisa M. Linderborg
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 314:110769
As popular coating material for encapsulation like milk proteins and maltodextrin do not fully mask unpleasant fish flavors, rice and whey protein blend was tested to aid the use of Baltic herring (BH) oil in functional foods. Particle size and morph
Autor:
Małgorzata Wronkowska, Anna Majkowska, Monika Jadacka, Zenon Zduńczyk, Jerzy Juśkiewicz, F. Dajnowiec, Maria Soral-Śmietana
Publikováno v:
British Journal of Nutrition. 118:169-178
Two types of diet – standard and atherogenic – were used to study the effect of wheat or wheat–rye breads supplemented with 20 % acid whey concentrate after ultrafiltration on the physiological response of growing rats. The acid whey concentrat
Autor:
Małgorzata Wronkowska, Monika Jadacka, Beata Szmatowicz, F. Dajnowiec, Maria Soral-Śmietana, L. Zander, Tomasz Jeliński, P. Banaszczyk
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 61:172-176
Experimental dried acid whey concentrates obtained after ultrafiltration was used as a tool modeling properties of wheat or wheat-rye dough and breads. The changes in the technological properties and sensory parameters of dough and baking products we
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ResearcherID
The effect of high pressure processing (HPP) in a range from 100 to 800 MPa on coagulating and proteolytic properties of water solution of coagulating preparations Chymogen S, Fromase, Rennilase, Meito, Suparen and commercial rennet preparation Hala,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in High Pressure Bioscience and Biotechnology ISBN: 9783642643002
The effect of high pressure on yoghurt microflora was studied. It was found that pressure of 400 MPa (15 min) and higher inactivated completely Lactobacillus delbruecki sp.Bulgaricus, being present in the composition of yoghurt’s microflora.Strepto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::35dd2d17a3d6dd43a260c2d362e816bd
https://doi.org/10.1007/978-3-642-60196-5_102
https://doi.org/10.1007/978-3-642-60196-5_102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.