Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"F. Cruz Sosa"'
Autor:
S.I. Gómez-Covarrubias, F. Rivera-Cabrera, J.I. Mendoza-Gastelum, V.H. Oidor-Chan, R.C. Aarland, F. Cruz-Sosa, F. Díaz de León-Sánchez, J.A. Mendoza-Espinoza
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 1, Pp 11-17 (2020)
Background: The xoconostle (Opuntia joconostle Web.) plant is produced mainly in the Central Highlands region of Mexico. The main aim of this research was to determine the effect of pasteurization on chemical and functional properties of xoconostle j
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05e3b15958b540569f00f4e31792e0a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 58, Iss 1, Pp 164-168 (2014)
In vitro induction of haustoria from Castilleja tenuiflora Benth. was achieved by applying 25 μM catechin, 25 μM vanillin, or 25 μM H2O2. Of the treatments tested, 25 μM vanillin was the strongest inducer of haustoria in C. tenuiflora roots in vi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fedfd3f6884d48f79e67e730ec958609
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rayn Clarenc Aarland, F. Díaz de León-Sánchez, S.I. Gómez-Covarrubias, V.H. Oidor-Chan, José Alberto Mendoza-Espinoza, F. Cruz-Sosa, J.I. Mendoza-Gastelum, Fernando Rivera-Cabrera
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 1, Pp 11-17 (2020)
Background: The xoconostle (Opuntia joconostle Web.) plant is produced mainly in the Central Highlands region of Mexico. The main aim of this research was to determine the effect of pasteurization on chemical and functional properties of xoconostle j
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.