Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"F. Codreanu-Morel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christelle Richard, Julie Tomasina, Claude Favrot, Thierry Olivry, Benoit Hilselberger, Gisèle Kanny, Christine Delebarre-Sauvage, Martine Morisset, F. Codreanu-Morel, Sandrine Jacquenet, O. Roitel, Bernard Bihain, Benoit Thouvenot, E. Beaudouin
Publikováno v:
Journal of Clinical Investigation. 130:5477-5492
Transcription infidelity (TI) is a mechanism that increases RNA and protein diversity. We found that single-base omissions (i.e., gaps) occurred at significantly higher rates in the RNA of highly allergenic legumes. Transcripts from peanut, soybean,
Autor:
T. Muller, T. Adam, A. Luc, S. Tamazouzt, C. Schweitzer, F. Codreanu-Morel, M. Simon, A. Divaret-Chauveau
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 63:103265
Autor:
T. Muller, A. Luc, T. Adam, S. Jarlot-Chevaux, P. Dumond, C. Schweitzer, F. Codreanu-Morel, A. Divaret-Chauveau
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 63:103269
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 59:162-165
Resume La prevalence des maladies allergiques en particulier des allergies alimentaires ne cesse d’augmenter. Les allergies alimentaires touchent environ de 4 % des adultes et 6–8 % des enfants. Les legumineuses sont des allergenes alimentaires i
Autor:
Joerg Fischer, F. Codreanu-Morel, Tilo Biedermann, Christiane Hilger, Kyra Swiontek, Ulf Darsow, Simon Blank, Markus Ollert, Jana Mehlich, Maximilian Schiener, Martine Morisset, Bernadette Eberlein
Publikováno v:
J. Allergy Clin. Immunol. 143, 182-189 (2019)
Background: Galactose-alpha-1,3-galactose (alpha-gal) syndrome is characterized by the presence of serum specific IgE antibodies to alpha-gal and delayed type I allergic reactions to the carbohydrate alpha-gal after consumption of mammalian (red) mea
Autor:
T. Muller, A. Luc, T. Adam, S. Jarlot-Chevaux, P. Dumond, C. Schweitzer, F. Codreanu-Morel, A. Divaret-Chauveau
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 62:298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Annette Kuehn, Karin Hoffmann-Sommergruber, Martine Morisset, Joana Costa, Kitty C.M. Verhoeckx, Stefanie Randow, Carsten Bindslev-Jensen, Thomas Holzhauser, Markus Ollert, Julia Klueber, F. Codreanu-Morel
Publikováno v:
Clinical and Experimental Allergy
Klueber, J, Costa, J, Randow, S, Codreanu-Morel, F, Verhoeckx, K, Bindslev-Jensen, C, Ollert, M, Hoffmann-Sommergruber, K, Morisset, M, Holzhauser, T & Kuehn, A 2020, ' Homologous tropomyosins from vertebrate and invertebrate : Recombinant calibrator proteins in functional biological assays for tropomyosin allergenicity assessment of novel animal foods ', Clinical and Experimental Allergy, vol. 50, no. 1, pp. 105-116 . https://doi.org/10.1111/cea.13503
Clinical & experimental allergy, 50(1):105-116
Clinical and Experimental Allergy, 1, 50, 105-116
Klueber, J, Costa, J, Randow, S, Codreanu-Morel, F, Verhoeckx, K, Bindslev-Jensen, C, Ollert, M, Hoffmann-Sommergruber, K, Morisset, M, Holzhauser, T & Kuehn, A 2020, ' Homologous tropomyosins from vertebrate and invertebrate : Recombinant calibrator proteins in functional biological assays for tropomyosin allergenicity assessment of novel animal foods ', Clinical and Experimental Allergy, vol. 50, no. 1, pp. 105-116 . https://doi.org/10.1111/cea.13503
Clinical & experimental allergy, 50(1):105-116
Clinical and Experimental Allergy, 1, 50, 105-116
Background: Novel foods may provide new protein sources for a growing world population but entail risks of unexpected food-allergic reactions. No guidance on allergenicity assessment of novel foods exists, while for genetically modified (GM) crops it
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::94300ea2aa6f8fd30e1003b318e750e3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:312f7a1c-829d-4882-a68b-719b139f7b61
http://resolver.tudelft.nl/uuid:312f7a1c-829d-4882-a68b-719b139f7b61