Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"F. Cirlincione"'
Autor:
M.L. Gargano, G. Balenzano, G. Venturella, M.M. Cavalluzzi, N.P. Rotondo, G. Lentini, F. Cirlincione, G. Mirabile, E. Zapora, M. Wołkowycki, L. Pecoraro, V. Ferraro
Publikováno v:
Mycology, Pp 1-11 (2024)
ABSTRACTLeccinum scabrum (Bull.) Gray (Boletaceae) is an edible mycorrhizal species with potential application interest due to its food and medicinal properties. A field investigation carried out during summer in the Białowieża Primeval Forest, loc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/694db9f00678487fb2aa4b56b97eab6d
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 8, Iss 1, Pp 13-20 (2021)
Background: Tuber aestivum Vittad., known as black summer truffle, represents high-value food especially used as garnishment in nouvelle cuisine. The aim of this study was to investigate on the viable microbial populations associated with T. aestivum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53186f98217249fdb07e742115ae4dc5
Autor:
C. Cardamone, F. Cirlincione, R. Gaglio, V. Puccio, F. Daidone, S. Sciortino, I. Mancuso, M.L. Scatassa
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 1, Pp 27-35 (2020)
Background: Consumption of raw cheese may be associated with different diseases. This study aimed to evaluate behavior of four pathogenic bacteria during manufacture and ripening of Protected Designation of Origin (PDO) Pecorino Siciliano cheese. Met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdd97f342ee94f7f8c29ee4661f8f931
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 6, Iss 2, Pp 66-72 (2019)
Background: Lactic Acid Bacteria (LAB) are an important group of microorganisms responsible for the fermentation dairy products. This study was done to identify the dominant lactic acid bacteria in naturally fermented milks from Messinese goat’s br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd0b5bda033e4697b86e9d90bb4c8f3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Seeds of Abies nebrodensis were subjected to laboratory tests aimed to detect fungal contaminants and to obtain xenobiotic-free seedlings, by the use of different surface sterilising agents. Moreover, hot water at 60°C was used to suppress any funga
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::49df3e750e0c5a7503e971d70a1c99d9
http://hdl.handle.net/10447/562880
http://hdl.handle.net/10447/562880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.