Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"F. Cepeda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Des études expérimentales ont suggéré que les particules de suie formées le long de différentes lignes de courant dans une flamme de diffusion peuvent avoir des morphologies différentes. Cependant, les incertitudes liées à l'échantillonnage
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8892e8c543067d10816257cbdda33617
Autor:
D. F. Cepeda Guaman
Publikováno v:
Science and Education a New Dimension. :53-56
Publikováno v:
In Revista Colombiana de Anestesiología February-April 2008 36(1):33-38
Autor:
Luís Fernando Figueira da Silva, Andrés Fuentes, F. Cepeda, Felipe Escudero, J.C. Elicer-Cortés, J.J. Cruz
Publikováno v:
Combustion Science and Technology
Combustion Science and Technology, Taylor & Francis, 2020, pp.1-18. ⟨10.1080/00102202.2020.1825401⟩
Combustion Science and Technology, Taylor & Francis, 2020, pp.1-18. ⟨10.1080/00102202.2020.1825401⟩
In this work, a multi-wavelength pyrometry method is proposed in order to evaluate soot temperature for laminar axisymmetric non-premixed flames. A single radiative model that combines three detect...
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d8820dd425fdfc1025be8ea2b9a72fec
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03313666/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03313666/document
Autor:
Harshavardhan Thippareddi, Vijay K. Juneja, Lin Li, J. F. Cepeda, Jeyamkondan Subbiah, Glenn W. Froning
Publikováno v:
Food Microbiology. 64:39-46
Liquid egg products can be contaminated with Salmonella spp. during processing. A dynamic model for the growth of Salmonella spp. in scrambled egg mix - high solids (SEM) was developed and validated. SEM was prepared and inoculated with ca. 2 log CFU
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.