Zobrazeno 1 - 10
of 298
pro vyhledávání: '"F. Camin"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-11 (2021)
Abstract Naturally occurring stable isotope ratios in animal tissues allow estimation of species trophic position and ecological niche. Measuring multiple isotopes of migratory species along flyway bottlenecks offers the opportunity to sample multipl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19ee4c2ffa88476e855ca028c6cfe82d
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-2 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5e028f367cf417890bd90a20e3b2ba7
Autor:
M. Petrillo, P. Cherubini, G. Fravolini, M. Marchetti, J. Ascher-Jenull, M. Schärer, H.-A. Synal, D. Bertoldi, F. Camin, R. Larcher, M. Egli
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 13, Iss 5, Pp 1537-1552 (2016)
Due to the large size (e.g. sections of tree trunks) and highly heterogeneous spatial distribution of deadwood, the timescales involved in the coarse woody debris (CWD) decay of Picea abies (L.) Karst. and Larix decidua Mill. in Alpine forests are la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96c0478f810a402fa6bcb920ca929ddb
Autor:
L. Biondi, M.G. D'Urso, V. Vasta, G. Luciano, M. Scerra, A. Priolo, L. Ziller, L. Bontempo, P. Caparra, F. Camin
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 9, Pp 1559-1566 (2013)
Multielemental stable isotope ratio (SIR) analysis was used in lamb plasma, erythrocytes and muscle to detect the switch from a pasture- to a concentrate-based diet, with the aim of verifying the possibility to trace the change of feeding in animal t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17af0e63b27b4dc9979589825fc2a753
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 71-75 (2011)
Stable isotopes of carbon, nitrogen, oxygen and hydrogen were used for analytical purposes for the discrimination of the type of production (farming vs. fishing) in the case of sea bass and for geographical origin in the case of milk. These results c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58deb05c349d4ca58cd2e67fd8f7ffd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control. 137:108975