Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"F. Buňka"'
Autor:
F. Buňka, M. Sedlačík, P. Foltin, Z. Lazárková, M. Pětová, L. Buňková, K. Purevdorj, J. Talár, V. Kůrová, M. Novotný, M. Vlkovský, R.N. Salek
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 8, Pp 5298-5308 (2023)
ABSTRACT: Sterilized processed cheese is a specific dairy product with a prolonged shelf life intended for regular retail offer but also as food provisions for armies during peacetime, as well as during crisis and emergency situations, and for storag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6f9dc76cf9745a690c08c480ba50ed1
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 8, Pp 6563-6577 (2022)
ABSTRACT: This study was conducted to determine the effect of 1-stage homogenization (OSH) and 2-stage homogenization (TSH) and the addition of polysaccharides [κ-carrageenan (CR) or furcellaran (FR) at levels ranging from 0.000 to 1.000% (wt/wt)] o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53692ce0a6ea4c42a56637f939ea51e8
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 57, Iss 7, Pp 315-320 (2011)
Selenium (Se) is an important element associated with the enhancement of antioxidant activity in organisms. Potato is very suitable for fertilisation with Se (biofortification). The experiment was performed to examine the effect of foliar application
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44fe1c7852eb4d6f97a876736ba88e35
Autor:
T. Lošák, J. Hlušek, R. Filipčík, L. Pospíšilová, J. Maňásek, K. Prokeš, F. Buňka, S. Kráčmar, A. Martensson, F. Orosz
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 56, Iss 12, Pp 574-579 (2010)
In two-year field experiments, nitrogen (N) in the form of urea (0, 120 and 240 kg N/ha) was applied to grain maize (Zea mays L.) hybrid KWS 2376. The two-year mean content of total grain N at harvest was 1.54%. The highest N dose reduced most of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05c7101e48884ec18b527704218c3528
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.