Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"F. Bruzzo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. 61:175-183
To determine the impact of the form, fibre content, baking and processing on the glycaemic, insulinaemic and lipidaemic responses of different French breads.First study: Nine healthy subjects were randomized to consume in a crossover design one of si
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Diabetic Medicine. 18:584-588
BACKGROUND AND AIMS Secondary failure to oral hypoglycaemic agents, a common evolution of long-standing Type 2 diabetes, is usually assessed by non-standardized indices requiring fine clinical assessment, including hyperglycaemia resistant to maximum
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brigitte Mace, Marie-Lou Ramaniche, Jean-Louis Selam, F. Bruzzo, Gérard Slama, M. J. Haardt, Catherine Dorange, Jean-Pierre Bethoux
Publikováno v:
Diabetes Care. 17:847-851
OBJECTIVE To investigate if intraperitoneal (IP) insulin infusion via programmable implantable pumps is a potential alternative to subcutaneous (SC) insulin via multiple injections. RESEARCH DESIGN AND METHODS We compared the cost-benefits of the two
Autor:
F. Bruzzo, A. Boillot, Salwa W. Rizkalla, A. Chevalier, C. Alamowitch, Jing Luo, Gérard Slama
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. 683:213-217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.