Zobrazeno 1 - 10
of 1 116
pro vyhledávání: '"F. Biganzoli"'
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 20, Iss 4, Pp 217-226 (2021)
In agricultural soils, fungi constitute most of the total microbial biomass in the environment contributing with more than 50% of the soil biomass. The fungi should be considered as a link in the production not only by their attributes but also for t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35a63592f03242ee9807270b739cf1cc
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 20, Iss 2, Pp 75-80 (2021)
We analyzed the effect of different tillage systems under different land-use histories, on biological properties of soil during one year. The experiment was carried out at a Petrocalcic Argiudoll of Tres Arroyos (Buenos Aires, Argentina). The specifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bb039221f3a48299e1635372476206c
Autor:
J.L.C.M. Dorne, J. Richardson, A. Livaniou, E. Carnesecchi, L. Ceriani, R. Baldin, S. Kovarich, M. Pavan, E. Saouter, F. Biganzoli, L. Pasinato, M. Zare Jeddi, T.P. Robinson, G.E.N. Kass, A.K.D. Liem, A.A. Toropov, A.P. Toropova, C. Yang, A. Tarkhov, N. Georgiadis, M.R. Di Nicola, A. Mostrag, H. Verhagen, A. Roncaglioni, E. Benfenati, A. Bassan
Publikováno v:
Environment International, Vol 146, Iss , Pp 106293- (2021)
Since its creation in 2002, the European Food Safety Authority (EFSA) has produced risk assessments for over 5000 substances in >2000 Scientific Opinions, Statements and Conclusions through the work of its Scientific Panels, Units and Scientific Comm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6d88b81628b424f9ec21cdc94f627f7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandra Roncaglioni, Andrey A. Toropov, Manuela Pavan, L. Pasinato, Rossella Baldin, A. K. D. Liem, Edoardo Carnesecchi, Hans Verhagen, Alla P. Toropova, A. Bassan, A. Tarkhov, Nikolaos Georgiadis, Jean-Lou Dorne, M.R. Di Nicola, Emilio Benfenati, Aleksandra Mostrag, A. Livaniou, Lidia Ceriani, Jane Richardson, C. Yang, M. Zare Jeddi, Simona Kovarich, George E.N. Kass, F. Biganzoli, E. Saouter, Tobin Robinson
Publikováno v:
Environment International, Vol 146, Iss, Pp 106293-(2021)
Since its creation in 2002, the European Food Safety Authority (EFSA) has produced risk assessments for over 5000 substances in >2000 Scientific Opinions, Statements and Conclusions through the work of its Scientific Panels, Units and Scientific Comm
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Torres, María Luz1,2, Crespo, Esteban M.1,2, Cecilia Carosio, M.1, Lugo, Mónica A.1,2,3 lugo@unsl.edu.ar
Publikováno v:
Boletín de la Sociedad Argentina de Botánica. sep2024, Vol. 59 Issue 3, p375-392. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.